La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
diumenge, 3 de maig del 2020

L'arròs caldós de llamàntol i carxofa, en confinament

›
Primer que tot; disculpeu. No havia penjat mai aquesta recepta ni similars pensant que ja hi era. I per això ahir la vaig fer sense fer foto...
diumenge, 19 d’abril del 2020

Fricandó de Vedella

›
L'he menjat...centenars de vegades? Suposo. A restaurants, de convidat, a casa de ma mare, a casa de ma sogra, a casa de la padrina. I ...
4 comentaris:
divendres, 10 d’abril del 2020

Cigrons amb bacallà (remàster)

›
Ara que fa deu anys des que vaig penjar la recepta de cigrons amb bacallà, me n'he adonat que l'he anat canviant. Petits detalls que...
dimarts, 3 de març del 2020

Albergínies farcides

›
Fa molts, molts anys, a Mallorca, a casa d'uns bons amics, vaig menjar albergínies farcides. No les havia tastades mai, i és un plat que...

Linguine de carabassó

›
Aquesta recepta no és meva (bé; la base), però reconec que és una passada. Una cosa molt curiosa de fer que em vaig trobar per la xarxa, a y...
dilluns, 17 de desembre del 2018

Pastís de Carn d'Olla

›
Amb els anys que fa que fem brous ja es suposa que tots som uns experts. O no?. Fem brous amb pollastre, gallina, ossos de porc i vedella, p...
dijous, 24 de maig del 2018

Empanades rodones de gambes i gules al forn

›
Empanades rodones de gambes i gules al forn Quan et trobes que has de cuinar cada dia i estas fart de verdura bullida, pasta i arrós és qu...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.