La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dimarts, 3 de març del 2020

Albergínies farcides

›
Fa molts, molts anys, a Mallorca, a casa d'uns bons amics, vaig menjar albergínies farcides. No les havia tastades mai, i és un plat que...

Linguine de carabassó

›
Aquesta recepta no és meva (bé; la base), però reconec que és una passada. Una cosa molt curiosa de fer que em vaig trobar per la xarxa, a y...
dilluns, 17 de desembre del 2018

Pastís de Carn d'Olla

›
Amb els anys que fa que fem brous ja es suposa que tots som uns experts. O no?. Fem brous amb pollastre, gallina, ossos de porc i vedella, p...
dijous, 24 de maig del 2018

Empanades rodones de gambes i gules al forn

›
Empanades rodones de gambes i gules al forn Quan et trobes que has de cuinar cada dia i estas fart de verdura bullida, pasta i arrós és qu...
divendres, 19 de desembre del 2014

Les mandonguilles de la sopa de nadal

›
Les mandonguilles de la sopa de nadal Ja hem tractat en tema de la sopa; vam començar amb una recepta bàsica i fàcil, ràpida i sense fei...
2 comentaris:
dilluns, 15 de desembre del 2014

La sopa, millorada

›
Revisió de desembre de 2014 ; millorar el brou de pollastre Passat un temps hem aprés més coses dels brous i les sopetes. I és un bon mo...
1 comentari:
diumenge, 14 de desembre del 2014

Cloïses amb carxofes

›
Ahir, aprofitant que la Maria va anar al mercat i em va portar cloïsses, vaig provar de fer un canvi creatiu i sí, puc dir que efectivame...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.