La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
divendres, 19 de desembre del 2014

Les mandonguilles de la sopa de nadal

›
Les mandonguilles de la sopa de nadal Ja hem tractat en tema de la sopa; vam començar amb una recepta bàsica i fàcil, ràpida i sense fei...
2 comentaris:
dilluns, 15 de desembre del 2014

La sopa, millorada

›
Revisió de desembre de 2014 ; millorar el brou de pollastre Passat un temps hem aprés més coses dels brous i les sopetes. I és un bon mo...
1 comentari:
diumenge, 14 de desembre del 2014

Cloïses amb carxofes

›
Ahir, aprofitant que la Maria va anar al mercat i em va portar cloïsses, vaig provar de fer un canvi creatiu i sí, puc dir que efectivame...
dimecres, 20 de novembre del 2013

Fabada Asturiana Urban Way of Life

›
Primer que res; atenció als puristes. Això no és una recepta de Fabada Asturiana de debò. Qui té hores per a comprar els millors fesols (a ...
1 comentari:
dimecres, 27 de juny del 2012

Orada al forn

›
Ahir al vespre no em venia de gust cuinar. Per això vaig obrir el congelador i...guaita! Dues orades grosses! Ingredients: Dues ora...
1 comentari:
dissabte, 31 de desembre del 2011

El bacallà al pil-pil

›
He sigut un covard. Durant molt de temps. Però, avui, he canviat. Avui m'he atrevit. Us presento els meus lloms de bacallà al Pil-Pil. ...
1 comentari:
divendres, 12 d’agost del 2011

La licoreria més assortida que mai he vist

›
Només dues ratlles per a dir-vos on és la licoreria més bestia que mai he vist: al carrer Carles Bohigues de Salou. Podeu seguir el  link qu...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.