La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dimecres, 20 de novembre del 2013

Fabada Asturiana Urban Way of Life

›
Primer que res; atenció als puristes. Això no és una recepta de Fabada Asturiana de debò. Qui té hores per a comprar els millors fesols (a ...
1 comentari:
dimecres, 27 de juny del 2012

Orada al forn

›
Ahir al vespre no em venia de gust cuinar. Per això vaig obrir el congelador i...guaita! Dues orades grosses! Ingredients: Dues ora...
1 comentari:
dissabte, 31 de desembre del 2011

El bacallà al pil-pil

›
He sigut un covard. Durant molt de temps. Però, avui, he canviat. Avui m'he atrevit. Us presento els meus lloms de bacallà al Pil-Pil. ...
1 comentari:
divendres, 12 d’agost del 2011

La licoreria més assortida que mai he vist

›
Només dues ratlles per a dir-vos on és la licoreria més bestia que mai he vist: al carrer Carles Bohigues de Salou. Podeu seguir el  link qu...
dijous, 11 d’agost del 2011

El Daiquiri Floridita

›
Hem parlat del Xexi Daiquiri, de la Flaca, però hem passat per sobre del rei, de l'origen dels còctels de rom amb llimona. No hem dit co...
dissabte, 6 d’agost del 2011

Margarita; el cóctel que aprofita el tequila

›
Segurament, un dia vareu comprar una ampolla de tequila i ja ni recordeu el perquè. O potser algú va estar a Mèxic i us en va portar una amp...
dissabte, 18 de juny del 2011

Fesols amb cloïsses... o Fabes con almejes?

›
Sincerament, no sé si faig fabes con almejes ...fa molts anys que no les tasto, i no recordo gairebé com èren. Jo faig fesols a amb cloïsses...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.