La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dissabte, 18 de juny del 2011

Fesols amb cloïsses... o Fabes con almejes?

›
Sincerament, no sé si faig fabes con almejes ...fa molts anys que no les tasto, i no recordo gairebé com èren. Jo faig fesols a amb cloïsses...
diumenge, 29 de maig del 2011

Pastís especial per la canalla

›
Normalment us escric receptes meves. Sempre, receptes que jo he fet (meves o no). Però avui vull penjar una recomanació. No l'heu vist a...
dissabte, 26 de febrer del 2011

La Salbitxada; la salsa dels calçots

›
Per a qui no ho sàpiga (fa trenta anys la gent no sabia què era una calçotada, o sigui que no ho podem donar tot per sabut) la salbitxada...
2 comentaris:
diumenge, 30 de gener del 2011

Vieires al forn

›
Ahir al matí, la meva dona em va sorprendre amb una compra especial del mercat. Va carregar unes quantes bossetes amb fruits del mar, per l...
dilluns, 3 de gener del 2011

Peix ofegat en suquet de marisc

›
Aquesta va ser la recepta que la Leo, la meva cunyada, ens va proposar la nit de cap d’any. I com que la trobo prou diferent, la penjo, que ...
2 comentaris:
dilluns, 15 de novembre del 2010

Romesco de peix

›
Aprofitant que aquest cap de setmana han sigut les primeres Jornades del Romesco de Tarragona, al Serrallo, i que comencem a pensar en Nadal...

Les kokotxas de bacallà al pil-pil

›
A un mes del Nadal, fa no fa, començo a posar damunt la taula plats més aviat "de festa", bé pel seu preu, bé per la seva feina, o...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.