La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dissabte, 26 de febrer del 2011

La Salbitxada; la salsa dels calçots

›
Per a qui no ho sàpiga (fa trenta anys la gent no sabia què era una calçotada, o sigui que no ho podem donar tot per sabut) la salbitxada...
2 comentaris:
diumenge, 30 de gener del 2011

Vieires al forn

›
Ahir al matí, la meva dona em va sorprendre amb una compra especial del mercat. Va carregar unes quantes bossetes amb fruits del mar, per l...
dilluns, 3 de gener del 2011

Peix ofegat en suquet de marisc

›
Aquesta va ser la recepta que la Leo, la meva cunyada, ens va proposar la nit de cap d’any. I com que la trobo prou diferent, la penjo, que ...
2 comentaris:
dilluns, 15 de novembre del 2010

Romesco de peix

›
Aprofitant que aquest cap de setmana han sigut les primeres Jornades del Romesco de Tarragona, al Serrallo, i que comencem a pensar en Nadal...

Les kokotxas de bacallà al pil-pil

›
A un mes del Nadal, fa no fa, començo a posar damunt la taula plats més aviat "de festa", bé pel seu preu, bé per la seva feina, o...
dilluns, 8 de novembre del 2010

Bàsic; el brou de pollastre amb verdures

›
L’altre dia vaig veure com els del “cuines” de TV3 s’atrevien a dedicar un programa sencer a fer un saltejat de bolets. Si ells d’una cosa t...
dilluns, 4 d’octubre del 2010

Els Alls i la mare que... (III)

›
Que no era un monogràfic? Que no?  Coi! Quants tipus d'alls hi han al món? Eh? En Ramiro s'ha picat i m'ha fet arribar aquesta...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.