La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dilluns, 15 de novembre del 2010

Romesco de peix

›
Aprofitant que aquest cap de setmana han sigut les primeres Jornades del Romesco de Tarragona, al Serrallo, i que comencem a pensar en Nadal...

Les kokotxas de bacallà al pil-pil

›
A un mes del Nadal, fa no fa, començo a posar damunt la taula plats més aviat "de festa", bé pel seu preu, bé per la seva feina, o...
dilluns, 8 de novembre del 2010

Bàsic; el brou de pollastre amb verdures

›
L’altre dia vaig veure com els del “cuines” de TV3 s’atrevien a dedicar un programa sencer a fer un saltejat de bolets. Si ells d’una cosa t...
dilluns, 4 d’octubre del 2010

Els Alls i la mare que... (III)

›
Que no era un monogràfic? Que no?  Coi! Quants tipus d'alls hi han al món? Eh? En Ramiro s'ha picat i m'ha fet arribar aquesta...
diumenge, 3 d’octubre del 2010

L'arrossejat de fideus

›
F a molts anys, abans de que existís internet, que fa volia parlar-ne, dels arrossejats. Hi ha una forta tendència a simplificar conceptes d...
dijous, 30 de setembre del 2010

Alls II

›
Foto d'Elephant Garlic al costat d'alls normals, d'en Txinguetti El meu amic Txinguetti (ara no sé si vol que l'anomeni ...
dijous, 23 de setembre del 2010

La mamadeta

›
Gràcies a tots els que heu caigut aquí per error, però no; no va de sexe, això. La mamadeta és la beguda oficial de la festa major de Santa ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.