La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dimarts, 31 d’agost del 2010

Arròs negre de calamarcets a la cassola

›
Abans de començar, us recomano vivament que visiteu els articles següents: Els arrossos en general Bàsic; el sofregit Spaguetti al negre de...

Els arrossos en general

›
Degut a que a continuació vull explicar-vos la recepta d’un arròs de calamarcets, me n’adono que encara no he tocat el tema dels arrossos...
divendres, 6 d’agost del 2010

Les cloïsses amb ceba

›
Ahir vaig anar a mercat, a comprar peix. Com que vaig trobar cloïsses del Delta, un pel més cares que les japoneses o italianes, però molt m...
dijous, 29 de juliol del 2010

La Sangria de la Casa

›
Mil varietats hi han de sangria. Moltes bones, algunes execrables, sovint perilloses, massa cops tombaburres . Jo proposo la meva, que acost...
2 comentaris:

Xipirons "ensebollaos" semi-escabetxats

›
Provatura d'un vespre d'estiu que m'ha sortit força bé. Ingredients: Safata de xipirons congelats de l'Àrea de Guissona (...
dimecres, 28 de juliol del 2010

Bàsic; el sofregit

›
El meu cosí Jordi m’ha fet adonar que, igual que hi ha qui agraeix una manera ràpida de fer maionesa, hi ha qui necessita un especial bàsic ...
divendres, 23 de juliol del 2010

El Rusky Vinârna; per menjar o per beure?

›
Oh! M'ha vingut al cap una recepta per beure que deu tenir uns vint anys, i una història bastant curiosa. Procuraré ser breu: Pis d...
2 comentaris:
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.