La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
dijous, 29 de juliol del 2010

La Sangria de la Casa

›
Mil varietats hi han de sangria. Moltes bones, algunes execrables, sovint perilloses, massa cops tombaburres . Jo proposo la meva, que acost...
2 comentaris:

Xipirons "ensebollaos" semi-escabetxats

›
Provatura d'un vespre d'estiu que m'ha sortit força bé. Ingredients: Safata de xipirons congelats de l'Àrea de Guissona (...
dimecres, 28 de juliol del 2010

Bàsic; el sofregit

›
El meu cosí Jordi m’ha fet adonar que, igual que hi ha qui agraeix una manera ràpida de fer maionesa, hi ha qui necessita un especial bàsic ...
divendres, 23 de juliol del 2010

El Rusky Vinârna; per menjar o per beure?

›
Oh! M'ha vingut al cap una recepta per beure que deu tenir uns vint anys, i una història bastant curiosa. Procuraré ser breu: Pis d...
2 comentaris:

Les gambes a l'allet

›
Les gambes a l'allet, platet versàtil com molt pocs. És ben curiós; és un platet molt sencill i molt bó, que té un pel de dificultat en ...
3 comentaris:
dijous, 22 de juliol del 2010

El Xexi Daiquiri

›
Ahir, fent un experiment, vaig espatllar dos fantàstics gintònics, que compartia amb en Bonetti. L'experiment va consistir en aprofitar ...

El Mojito (II)

›
Acabo de fer un cop d'ull a la impressionant web d' Havana Club , que us recomano visitar, i vull fer una puntualització a el que he...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.