La Cassoleta d'en Xexi

Un registre de receptes meves o que he fet des de sempre, en sigui o no l'autor.

▼
divendres, 23 de juliol del 2010

Les gambes a l'allet

›
Les gambes a l'allet, platet versàtil com molt pocs. És ben curiós; és un platet molt sencill i molt bó, que té un pel de dificultat en ...
3 comentaris:
dijous, 22 de juliol del 2010

El Xexi Daiquiri

›
Ahir, fent un experiment, vaig espatllar dos fantàstics gintònics, que compartia amb en Bonetti. L'experiment va consistir en aprofitar ...

El Mojito (II)

›
Acabo de fer un cop d'ull a la impressionant web d' Havana Club , que us recomano visitar, i vull fer una puntualització a el que he...
diumenge, 18 de juliol del 2010

“Mariconaes” fredes d’estiu: els piquillos farcits d’en Xexi.

›
L’estiu dóna joc a aquests “platillus” que no acàben de ser de cuina transformadora, puix no s’empra el calor, però que entren bé. Avui us ...
dissabte, 17 de juliol del 2010

El mar i muntanya de Tarragona; pollastre amb escamarlans al romesquet d'avellanes

›
Avui ens liem la manta al cap i cuinem un plat de cassola, típic de l’empordà però amb un detall tarragoní definitiu; mar i muntanya de poll...
dimarts, 13 de juliol del 2010

El Mojito

›
El Mojito. Per fí. Algú ho estava esperant. A mí m'en van ensenyar a Cuba. I no a la Bodeguita de en Medio, sino al bar de la terrassa ...
3 comentaris:
divendres, 9 de juliol del 2010

Spaguetti al negre de sèpia

›
Avui toca anar al mercat. No n'hi ha prou amb les alternatives que ens ofereixen els súpers; avui hem de comprar millor. Però tranquils,...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web
Amb la tecnologia de Blogger.